Gentle House Residence - Аpartment 9

София, кв. Бояна, м. "Киноцентъра"

Описание

GENTLE HOUSE RESIDENCE – AПАРТАМЕНТ №9

 

Апартамент №9 от сграда Gentle House Residence се намира в един от най-предпочитаните и елитни райони на София и подножието на Витоша – в.з. „Киноцентъра” на кв. Бояна. Апартаментът е разположен близо до бул. „Околовръстен път” и кръстовището с бул. „България”, което осигурява удобен и бърз достъп до всички части на града – летище, бизнес и търговски центрове. Тихата и спокойна атмосфера в района, съчетана с добрите климатични условия правят проекта идеален за семейства, които търсят комфортно място за живеене, без да се налага да правят компромиси с достъпността. Сградата е разположена в парцела по начин, който осигурява максимална озеленена площ и ослънчаване, просторен южен двор, както и голямо отстояние от сградите, разположени в съседните имоти.

 

Проектираната сграда е триетажна, с едно подземно ниво и РЗП от 1587 кв.м. Апартаментът се намира на третото ниво на сградата и е напълно обзаведен с мебели Poliform oт Poliform Sofia, италиански врати – Lualdi, ключове и контакти – Bticino LivingNow, LED осветление и много други (при интерес, моля свържете се с нас за повече информация).

 

Използвани са най-съвременните строителни технологии, които да осигурят дълготраен и висок комфорт на обитаване. Отоплението и охлаждането се осъществява с последно поколение хибридна термопомпа DeDietrich, като всички помещения ще бъдат с подово отопление/охлаждане. Електрическата инсталация ще позволява бързо и лесно осъществяване на коцепцията за „умна къща” (smart home) с възможност за дистанционно управление на множество функции и компоненти.

 

На подземното ниво са разположени гаражи, паркоместа и складове, както и входа на сградата с представително фоайе и помещение за охрана.

Архитектурният облик е изчистен и стилен, подчинен на съвременната и модерна визия, характерна за вече построените в района комплекси от еднофамилни жилищни сгради, като умишлено са търсени сходни похвати в обемното решение и формообразуването, както и в използваните материали от висок клас – гранитогрес, дърво, алуминий и стъкло.

 

Инвеститор на сградата е Христо Стефанов, реализирал множество успешни проекти в областта на недвижимите имоти – Vertu Residence, комплексите Gentle House и Gentle Park, които се открояват с качествена архитектура и отлично изпълнение. Тях можете да ги намерите в „РЕАЛИЗИРАНИ ОБЕКТИ“.

 

Прочети повече

За имота

Главен Архитект: Арх. Андрей Арнаудов

Проектант: Арх. Андрей Арнаудов

РЗП + Общи части: 122 м2
Брой спални: 2
Брой бани: 2

Адрес

София, кв. Бояна, м. "Киноцентъра"
Gentle House Residence – Аpartment 9

House III

House II C

House II B

House II A

House I C

House I B

House I a