GENTLE VILLAGE

София, м. „Малинова Долина“

Описание

Жилищната група „GENTLE VILLAGE“ ще се състои от еднофамилни къщи в сключено застрояване в кв. Малинова Долина в имот с достъп откъм ул. „Бистришко шосе“, осигуряваща непосредствена връзка до бул. „Околовръстен път“ както и към кв. Младост.

Къщите са ситуирани в близост до вече благоустроения и модерен комплекс „GENTLE PARK“, известен с висококачествена архитектура и строителство, както и с богатото си озеленяване и впечатляваща ландшафтна архитектура. GENTLE VILLAGE” ще запази съвременните тенденции в дизайна и строителните технологии. Далеч от идеята за типизация и унификация, но запазвайки усещането за хармоничен ансамбъл, всеки нов етап, всяка нова група от къщи и всяка нова сграда ще развива и допълва динамичното равновесие, в което форми и материали ще изграждат постоянно развиващия се организъм на комплекса, оставяйки го във всеки момент композиционно завършен, но и отворен за последващо развитие.

Луксозните еднофамилни жилищни сгради ще представляват една пулсираща композиция в която детайли, форми, материали и организация съставляват едно цяло, състоящо се от отделни, различаващи се функционално и архитектурно, обеми. Функционалните и архитектурните различия, базиращи се на конкретното ситуационно разположение на всяка от къщите в парцела, както и изложението им, правят по естествен начин композицията жива и неповторима.

Прочети повече

За имота

Главен Архитект: А. Панов
Площ УПИ: 12282 м2
РЗП + Включен сутерен: 384 - 1251 м2
Двор: 112-1191 м2

Адрес

София, м. „Малинова Долина“
GENTLE VILLAGE

House III

House IV

House V

House II C

House II B

House II A

House I C

House I B

House I a